01 jun 2022

15 juni: event voor (potentiële) investeerders

Plaats de Kleine Aarde is eind mei gestart met een crowdfunding. Die moet zoveel mogelijk mensen in staat stellen om lid te worden van deze beweging, onder meer door er renderend in te investeren. Speciaal voor mensen die al hebben geïnvesteerd of overwegen dat te doen, houden we op woensdag 15 juni tussen 16.00 uur en 18.00 uur een inspirerend evenement. Dat doen we uiteraard op De Kleine Aarde in Boxtel.

Om te beginnen maak je kennis met een aantal teamleden van Plaats de Kleine Aarde en is er volop ruimte om hen je vragen te stellen. Verder krijg je, onder meer van professor Jan-Willem Erisman, van alles te horen en te zien over de waarden van regeneratieve landbouw en deelt Jan Maarten Dros zijn ervaringen met Veenweideboeren. Ook kun je rekenen op een inspirerend inkijkje in de toekomst van deze Plaats. Je hoort welke activiteiten we zoal voor ogen hebben en welke rol je als investeerder kunt hebben.

We vertellen je ook over het hoe en wat van het bezoekerscentrum, de boerenprogramma’s en uiteraard hoe je kunt investeren. Verder kun je een rondleiding krijgen over het (ook nu al) prachtige terrein. We ronden de middag af met een netwerkborrel.

Meld je aan!
Wil je erbij zijn, mail ons dan via info@deplaatsen.com. Enkele dagen van tevoren ontvang je een bevestiging en meer details over het programma.