Rondleidingen

Tijdens de rondleidingen wandelen we door het park langs de verschillende gebouwen, over het levende gazon, door ons kleine educatieve voedselbos, de insectentuin met bijenhal en diverse andere biotopen en (moes)tuinen.

In elke rondleiding kan het accent op een specifiek onderwerp liggen. Denk aan 50 jaar verleden, heden en toekomst, natuur met bodem- en waterkwaliteit, eetbaar groen, insecten en duurzaam bouwen. En natuurlijk kunnen we uitgebreider inzoomen (met rondleiding en/of lezing) op het thema voedseltransitie en de huidige ontwikkelingen van Plaats De Kleine Aarde.

Rondleidingen duren naar wens een half tot een heel uur en kunnen zowel apart geboekt worden als in combinatie met zaalhuur.

Kom je speciaal naar De Kleine Aarde voor een rondleiding (zonder zaalhuur), dan hebben we een lekker arrangement. Na afloop van de wandeling geniet je van koffie en thee of kruidenthee uit onze tuinen, met een zoete traktatie. Als het weer het toelaat buiten of anders binnen. Je aanvraag kun je sturen naar verblijf@plaatsdka.nl


Schrijf je in voor de nieuwsbrief