Crowdfunding Plaats De Kleine Aarde

Heel fijn dat je je wil verbinden aan dit initiatief en via deze crowdfunding Plaats De Kleine Aarde ook financieel mogelijk wil maken. Behalve het financiële fundament onder de gebouwen van De Kleine Aarde, biedt deze investeerders een aantrekkelijk rendement op de investering van 5 procent. Ook word je lid en daarmee gedeeld eigenaar van Coöperatie De Kleine Aarde. Dat maakt dat je als investeerder actief onderdeel bent van de ontwikkeling op De Kleine Aarde, in de vorm van inspirerende evenementen en veel leuke extra’s.

Antwoorden op vragen
Antwoorden op een aantal veelgestelde vragen hebben we alvast gebundeld in dit document.

Overweeg je te investeren maar heb je nog vragen dan hebben we twee informatiemomenten voor je in petto. In de namiddag van woensdag 15 juni ben je welkom op de Kleine Aarde voor een nadere kennismaking met deze Plaats en haar initiatiefnemers. Als je je aanmeldt via info@deplaatsen.com informeren we je nader.

Op donderdag 9 juni is er vanaf 20.30 uur een online vraag-en-antwoordsessie. Aanmelden kan via info@deplaatsen.com. je ontvangt dan een link naar het programma Zoom.